Gli Inn I Prosjektet Ditt Med Disse Oppussingstipsene

Hjem eierskap er dyrt og tidkrevende, som enhver huseier vil fortelle deg. I gjennomsnitt bruker huseiere vanligvis opptil 3 prosent av hjemmets verdi på forbedringer hvert år. Heldigvis er det så mange muligheter til å spare penger på prosjekter rundt huset. Denne artikkelen er fullpakket med ideer og inspirasjon for å hjelpe deg med å gjøre nettopp det!

Det er dyrt å pusse opp et hjem. Legg litt krydder til hjemmet ditt ved å kjøpe vintage møbler. Hvis du handler nøye, vil du bli overrasket over hva du kan finne. Noen møbler kan kreve arbeid. Det kan være vel verdt investeringen, skjønt.

Hvis du har et knust glassvindu, kan du prøve denne midlertidige løsningen for å forhindre at feil kommer inn. Bruk litt plastklamefolie over det ødelagte området for å lukke åpningen. Fest den med litt tape for å lage en bedre forsegling. Dette er virkelig en midlertidig løsning og bør ikke brukes på lang sikt.

Dekk dørknotter, hengsler og annen maskinvare med petroleumjell før maling. Det er en enkel måte å forsikre seg om at de ikke blir dekket av maling. Alt du trenger å gjøre når du er ferdig med å male er å bruke en myk bomullsklut til å tørke petroleumsgeléen fra overflatene av maskinvaren.

Hvis du er usikker på hvordan du fikser noe i hjemmet ditt, kan du ansette en profesjonell i stedet. Mange begynner med oppussingsprosjekter som tenker at de kan gjøre det enkelt, men det er ikke tilfelle med mange prosjekter. Det er enklere og mer kostnadseffektivt å la en profesjonell håndtere det i stedet for å rote opp og kaste materialene ut.

Du kan enkelt lage dekorative puter. Trendy skjorter, bukser og andre gamle klær kan gjøres om til dekorative putevar. Rommet vil få litt liv og personlighet med disse kule tilleggene.

Å forbedre hjemmet ditt selv i likevel kan være en morsom, givende opplevelse, men dette kan også være en katastrofe. Før du starter prosjekter, må du undersøke hva du gjør først. Å komme halvveis gjennom ethvert oppussingsprosjekt bare for å finne ut at du gjør noe galt er et mareritt som venter på å skje.

Linoleum er et flott alternativ til flislegging, da det er mye mer lommebokvennlig. Det kan imidlertid bli scuffed ganske enkelt med bruk. Du kan raskt bli kvitt linoleum scuffing ved å gni hvit tannkrem på den med en klut. En annen quick fix er sprøyting WD-40 på det berørte stedet og sørge for å avfette området når du er ferdig, med såpevann.

Lukk toalettlokket! Nei, det er ikke en jente gutt ting! Småbarn kan velte inn i et åpent toalett og drukne! Hvorfor ta sjansen på at en slik forferdelig ting skjer når alt du trenger å gjøre er å lukke lokket. Å holde baderomsdøren lukket er en annen god praksis når små barn er i huset.

Det er enkelt å gjøre endringer i hjemmet ditt mens du bor innenfor budsjettet. Oppussingsprosjekter kan gjøre hjemmet ditt til et morsommere sted.